Australian

Iedereen kent het internationaal bekende merk Australian wel: de kangoeroe met de naam ‘Australian’ cursief geschreven. Zij het van de schoenen, zij het van de broeken of misschien wel van de trainingspakken. Maar sinds oktober 2013 heeft het wereldberoemde merk Australian een nieuw kledingstuk aan zijn kledinglijn toevoegt namelijk: Australian ...

Iedereen kent het internationaal bekende merk Australian wel: de kangoeroe met de naam ‘Australian’ cursief geschreven. Zij het van de schoenen, zij het van de broeken of misschien wel van de trainingspakken. Maar sinds oktober 2013 heeft het wereldberoemde merk Australian een nieuw kledingstuk aan zijn kledinglijn toevoegt namelijk: Australian boxershorts.

Er zijn twee soorten boxershorts van Australian de zogenaamde naadloze boxershorts en de ‘gewone’ katoenen boxershorts. Bij Mijnboxershort.nl vindt u op dit moment alleen nog de gewone boxershorts van Australian. De gewone boxershort van Australian is in vier kleuren verkrijgbaar te weten: zwart, grijs, rood en blauw. Naar verwachting zal Australian in de toekomst nog meer kleuren aan het assortiment gaan toevoegen, maar dat is afhankelijk van de vraag naar de nieuwe Australian boxershort. De Australian boxershorts zijn te verkrijgen in de maten S tot en met XXL.

Bekijk hieronder de collectie van Australian!

Meer

Australian Er zijn 9 producten

Toont 1 - 9 van de 9 items
Toont 1 - 9 van de 9 items