Fun2wear

De Fun2wear boxershorts worden geproduceerd door een Nederlands bedrijf en is inmiddels een begrip in Nederland en omstreken. Naast de strakke boxershorts met de vele hippe en bijzondere designs, produceert het merk Fun2wear, als één van de weinige merken, ook wijde boxershorts én boxershorts in grote maten. Op dit moment heeft Fun2wear nog niet...

De Fun2wear boxershorts worden geproduceerd door een Nederlands bedrijf en is inmiddels een begrip in Nederland en omstreken. Naast de strakke boxershorts met de vele hippe en bijzondere designs, produceert het merk Fun2wear, als één van de weinige merken, ook wijde boxershorts én boxershorts in grote maten. Op dit moment heeft Fun2wear nog niet zo heel variaties in de grote maten boxershorts. Wellicht gaat daar in de toekomst nog verandering in komen.

Welke maat boxershort heeft u nodig? Daarvoor kunt u het beste uw tailleomvang op meten (zie maattabel onderaan in het menu). Hieronder volgt een overzicht van de tailleomvang en de bijbehorende maat:
- Tailleomvang 115 - 124 cm = 3XL
- Tailleomvang 125 - 134 cm = 4XL
- Tailleomvang 135 - 144 cm = 5XL
- Tailleomvang 145 - 154 cm = 6XL

De Fun2wear boxershorts zijn te verkrijgen in de maten 3XL tot en met 6XL. Bekijk hier de collectie Fun2wear boxershorts en laat u verrassen!

Meer

Fun2wear  Er zijn 4 producten

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items