Eskimo

Het merk Eskimo vindt zijn oorsprong bij onze zuiderburen namelijk in het prachtige Gent . Al meer dan honderd jaar geleden is dit familiebedrijf daar begonnen met het ontwerpen en produceren van nachtmode en ondergoed voor de hele familie. En met succes, want het merk Eskimo is niet meer weg te denken uit de Belgische en Nederlandse schappen. A...

Het merk Eskimo vindt zijn oorsprong bij onze zuiderburen namelijk in het prachtige Gent . Al meer dan honderd jaar geleden is dit familiebedrijf daar begonnen met het ontwerpen en produceren van nachtmode en ondergoed voor de hele familie. En met succes, want het merk Eskimo is niet meer weg te denken uit de Belgische en Nederlandse schappen. Aangezien het merk al zo lang bestaat, mag je wel zeggen dat ze ervaring hebben en weten waar ze het over hebben als het om ondergoed gaat.

Welke maat boxershort heeft u nodig? Daarvoor kunt u het beste uw tailleomvang opmeten (zie maattabel onderaan in het menu). Hieronder volgt een overzicht van de tailleomvang en de bijbehorende maat:
- Tailleomvang 115 - 124 cm = 3XL
- Tailleomvang 125 - 134 cm = 4XL
- Tailleomvang 135 - 144 cm = 5XL
- Tailleomvang 145 - 154 cm = 6XL

De Eskimo boxershorts zijn te verkrijgen in de maten 3XL tot en met 5XL. Hieronder vindt u de verrassende collectie van het merk Eskimo.

Meer

Eskimo  Er zijn 3 producten

Toont 1 - 3 van de 3 items
Toont 1 - 3 van de 3 items