RJ Bodywear

Een goede basis begint met goed ondergoed van rj-bodywear. Het merk RJ bodywear staat voor hoogwaardige boxershorts met een luxe uitstraling. RJ bodywear is nog een relatief jong merk. Sinds 2007 is het merk pas op de Nederlandse markt gekomen. RJ Bodywear is gestart met een basis collectie ondergoed voor dames en heren. Inmiddels is het label u...

Een goede basis begint met goed ondergoed van rj-bodywear. Het merk RJ bodywear staat voor hoogwaardige boxershorts met een luxe uitstraling. RJ bodywear is nog een relatief jong merk. Sinds 2007 is het merk pas op de Nederlandse markt gekomen. RJ Bodywear is gestart met een basis collectie ondergoed voor dames en heren. Inmiddels is het label uitgebreid met diverse modieuze ondergoed collecties. Bij Mijnboxershort.nl vindt u een gedeelte van de collectie.

Bij RJ bodywear wordt er optimale aandacht besteed aan de selectie van de juiste stoffen, aan de ideale pasvorm en aan een zeer gedetailleerde en verfijnde afwerking van de boxershorts. Bekijk hieronder onze uitgebreide collectie boxershorts in diverse kleuren, prints en kwaliteiten. 

Bestel veilig en snel uw RJ Bodywear ondergoed online op www.mijnboxershort.nlMeer

RJ Bodywear Er zijn 14 producten

Toont 1 - 14 van de 14 items
Toont 1 - 14 van de 14 items