Giovanni

De oorsprong van de Giovanni boxershort vindt u in het prachtige Italië. Dit Italiaanse topmerk kenmerkt zich door de fantastische pasvorm en geweldige styling. Giovanni boxershorts vind u in allerlei leuke, felle kleuren met een fijne afwerking. Deze boxershort is simpel, maar gaat helemaal met z’n tijd mee. Voor de man die niet van al te veel ...

De oorsprong van de Giovanni boxershort vindt u in het prachtige Italië. Dit Italiaanse topmerk kenmerkt zich door de fantastische pasvorm en geweldige styling. Giovanni boxershorts vind u in allerlei leuke, felle kleuren met een fijne afwerking. Deze boxershort is simpel, maar gaat helemaal met z’n tijd mee. Voor de man die niet van al te veel poespas houdt, maar toch hip wil zijn, is deze Giovanni boxershort perfect!

Op dit moment is het merk Giovanni het meest verkochte merk van Mijnboxershort.nl. Ongeveer om de twaalf weken komt er weer een nieuwe collectie uit. Deze bestaat uit: de tien nieuwste modellen met mooie kleuren die bij het seizoen passen. De Giovanni boxershorts zijn te verkrijgen in de maten S tot en met XXL.

Vindt u een Giovanni boxershort leuk, koop 'm dan vandaag nog, want deze collectie komt niet meer terug. Bekijk hieronder de laatste collectie van de Giovanni boxershorts.

Meer

Giovanni Er zijn 2 producten

Toont 1 - 2 van de 2 items
Toont 1 - 2 van de 2 items