Gino Santi sport

Gino Santi of GS Sport is een merk wat al lang op de markt te vinden is. De meeste mannen kennen dit merk dan ook van ‘vroeger’. Gedurende de jaren zijn de boxershorts van Gino Santi verbeterd en aangepast naar de hedendaagse wensen van de man. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat de Gino Santi's niet meer weg te denken zijn uit de klerenkast ...

Gino Santi of GS Sport is een merk wat al lang op de markt te vinden is. De meeste mannen kennen dit merk dan ook van ‘vroeger’. Gedurende de jaren zijn de boxershorts van Gino Santi verbeterd en aangepast naar de hedendaagse wensen van de man. Deze ervaring heeft ervoor gezorgd dat de Gino Santi's niet meer weg te denken zijn uit de klerenkast van de man. Gino Santi's zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en designs. 

Helaas gaat het merk Gino Santi op korte termijn uit het assortiment van Mijnboxershort.nl verdwijnen. De leverancier van het merk heeft namelijk besloten om een andere koers te gaan varen. Zij gaan alleen nog leveren aan klanten die grote hoeveelheden aan producten afnemen. Helaas behoort Mijnboxershort.nl niet tot die doelgroep. Dat betekent concreet dat ik geen Gino Santi boxershorts meer kan bestellen van dit merk. De Gino Santi boxershorts zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XL.

Wie maakt mij los van de Gino Santi boxershorts? Hieronder de laatste modellen en maten voor een scherpe prijs. Wees er snel bij, want OP =OP!

Meer

Gino Santi sport Er zijn 8 producten

Toont 1 - 8 van de 8 items
Toont 1 - 8 van de 8 items