Racky

Dit merk is, in tegenstelling tot alle andere merken, afkomstig uit Engeland. De Racky boxershort heeft echt iets typisch Engels. De Racky boxershort is simpel, maar stoer. Deze boxershort bestaat niet uit felle, maar uit basis kleuren zoals: zwart, grijs en blauw. De voor- en achterkant van deze boxershort zijn hetzelfde. De zijkant echter heef...

Dit merk is, in tegenstelling tot alle andere merken, afkomstig uit Engeland. De Racky boxershort heeft echt iets typisch Engels. De Racky boxershort is simpel, maar stoer. Deze boxershort bestaat niet uit felle, maar uit basis kleuren zoals: zwart, grijs en blauw. De voor- en achterkant van deze boxershort zijn hetzelfde. De zijkant echter heeft een leuke kleur, die goed past bij de neutrale voor- en achterkant. Op deze manier hebben ze een leuk detail aangebracht op de Racky boxershort, waardoor de kleurencombinatie goed in balans is. Dat maakt de Racky boxershort zo anders.

Helaas gaat het merk Racky op korte termijn uit het assortiment van Mijnboxershort.nl verdwijnen. De leverancier (dezelfde als van Gino Santi) van het merk heeft namelijk besloten om een andere koers te gaan varen. Zij gaan alleen nog leveren aan klanten die grote hoeveelheden aan producten afnemen. Helaas behoort Mijnboxershort.nl niet tot die doelgroep. Dat betekent concreet dat ik geen Racky boxershorts meer kan bestellen van dit merk. De Racky boxershorts zijn verkrijgbaar in de maten S tot en met XXL.

Wie maakt mij los van de Racky boxershorts? Hieronder de laatste modellen en maten voor een scherpe prijs. Wees er snel bij, want OP =OP!

Meer

Racky Er zijn geen producten in deze categorie.