Maxx Owen

Nu ook in Bamboe samenstelling

De boxershorts van Maxx Owen worden geleverd door een Nederlands bedrijf, die dit merk zelf heeft bedacht en uiteindelijk is gaan produceren als een private label. De boxershorts van Maxx Owen zijn verkrijgbaar in diverse eenvoudige kleuren. Denk hierbij aan: zwart, blauw, grijs, wit, groen, oranje, rood, paars. Ze...

Nu ook in Bamboe samenstelling

De boxershorts van Maxx Owen worden geleverd door een Nederlands bedrijf, die dit merk zelf heeft bedacht en uiteindelijk is gaan produceren als een private label. De boxershorts van Maxx Owen zijn verkrijgbaar in diverse eenvoudige kleuren. Denk hierbij aan: zwart, blauw, grijs, wit, groen, oranje, rood, paars. Ze zijn voornamelijk verkrijgbaar in effen kleuren, uitzonderingen daar gelaten. De letters op de elastieken band van de Maxx Owen zijn vaak uitgevoerd in rustige kleuren. Elk seizoen komen er weer een paar nieuwe kleuren of varianten van de bestaande kleuren bij.

De Maxx Owens worden regelmatig aangevuld. Bij deze collectie geldt niet OP=OP, zoals bij veel andere merken het geval is. Het kan wel zijn dat bepaalde kleuren tijdelijk niet te verkrijgen zijn, maar dat is gelukkig maar tijdelijk. De leverancier houdt van afwisseling en het ene seizoen ligt de nadruk om de productie van de ene kleuren en het andere seizoen op de andere kleuren. De boxershorts van Maxx Owen zijn te verkrijgen in de maten S tot en met XXL.

Hieronder vindt u de huidige collectie van Maxx Owen.

Meer

Maxx Owen Er zijn 40 producten

per pagina
Toont 1 - 20 van de 40 items
Toont 1 - 20 van de 40 items